6. december 2017

Mebin investeert verder in schone en veilige voertuigen

Mebin heeft in november jongstleden 37 nieuwe betonmixers aangekocht.  Ze beantwoorden aan de Euro 6-norm en beschikken over de meest geavanceerde veiligheidsuitrusting.

Uitgebreid wagenpark

Met haar 32 vestigingen verspreid over Nederland, levert Mebin circa 8.600 m³ betonmortel per dag. Met deze laatste investering telt de Mebin vloot een kleine 200 voertuigen om de klanten te beleveren. Of het nu gaat om logistiek en productie, onderhoud, veiligheid of kwaliteit, Mebin  werkt aan een continue verbetering van haar processen. Ook de investeringen in het wagenpark passen hierin. De nieuwe mixers zijn uitgerust met de nieuwste snufjes op vlak van veiligheid en technologie. Zo hebben de nieuwe vier- en vijfassers naast achteruitkijkcamera’s en dodehoekspiegels ook standaard veiligheidspionnen, reflecterende wielindicatoren, een beveiligd bordes en dubbele bediening voor het lossen. Er is dus extra aandacht voor de veiligheid van de chauffeurs en de medeweggebruikers.

Chauffeurs gezocht

Om deze vloot optimaal te laten functioneren, is Mebin op zoek naar 25 competente (pomp)mixer chauffeurs in de verschillende regio’s in Nederland. Als arbeidsvoorwaarden biedt Mebin de nieuwe Mebin cao aan. Geïnteresseerden, vrouwen en mannen, jong en ouder kunnen reageren via jobs.nl@heidelbergcement.com t.a.v. mevr. B. van Summeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De heer Walter Speelman, Product Manager Mebin
Mebin Hoofdkantoor
Mobiel: +31 6 51247510
Email: wspeelman@mebin.nl

 

In Nederland is HeidelbergCement actief via de bedrijven ENCI, Mebin en Sagrex. Deze bedrijven produceren cement, betonmortel en aggregaten. HeidelbergCement is de wereldleider in toeslagstoffen en een grote speler op het gebied van beton en cement. De groep heeft 60.000 mensen in dienst op meer dan 3.000 locaties in ongeveer 60 landen.

Walter Speelman

Product manager
Mob: 
+31 (0)6 51 24 75 10

Downloads