Beton: hart van de bouw

Mebin levert betonmortel aan aannemers en particulieren. In talrijke projecten van groot tot klein. Voor elk bouwwerk hebben wij een passend en kwalitatief hoogwaardig product.
Mebin levert betonmortel op het werk volgens de Europese norm NEN-EN 206-1 en de Nederlandse aanvulling NEN 8005.
Naast een uitgebreid standaard pakket betonmortels maakt ook een breed scala aan speciale en zelf ontwikkelde producten deel uit van ons leveringsprogramma.

Producten

Producten - HUB.

Referenties

Flowcrete - HUB.

Downloads

Downloads.

Volg ons

Twitter.
LinkedIn.

 

   

Persberichten

Mebin gaat mobiel
Alle 32 Mebin centrales bekroond met internationale Beton Bewust / CSC keurmerk
Quarry Life Award: de laureaten van de derde editie van de wedstrijd zijn bekend
6. september 2017

Mebin gaat mobiel

Mebin gaat mobiele betoncentrales inzetten Mebin heeft verspreid over het land tweeëndertig moderne betoncentrales. Voor het transport van de betonmortel staan circa 180 truckmixers ter beschikking. De organisatie van Mebin is gericht op een zo groot mogelijke decentralisatie om zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Om met name bij grotere projecten te kunnen voldoen aan de vraag van de klanten gaat Mebin mobiele centrales inzetten. Dit voor projecten waar een hoge productiecapaciteit nodig is of voor projecten waar geen of niet voldoende capaciteit is in de directe omgeving van de...
12. april 2017

Alle 32 Mebin centrales bekroond met internationale Beton Bewust / CSC keurmerk

Alle 32 Mebin centrales bekroond met internationale Beton Bewust / CSC keurmerk.
Mebin ontvangt als één van de eersten ter wereld het certificaat Beton Bewust / CSC , voor verantwoorde herkomst van beton voor alle 32 centrales. Het keurmerk Beton Bewust / CSC is op woensdag 12 april officieel uitgereikt aan Mebin tijdens de beurs Building Holland. Het certificaat toont op een transparante manier in welke mate een bedrijf in de betonsector actief is op het gebied van duurzame ontwikkeling en verantwoorde herkomst van grondstoffen  in de gehele toeleveringsketen. Het produceren met een lage milieu impact is een basisaspect van dit certificaat maar ook de impact op de...
14. november 2016

Quarry Life Award: de laureaten van de derde editie van de wedstrijd zijn bekend

Jozef Willems.
De juryleden van de Benelux Quarry Life Award hebben de drie laureaten van de derde editie van de wedstrijd gekozen. De jury selecteerde op originaliteit, innovatie en uitvoerbaarheid.